Home  /  Nieuws  /  Focus op emissiearme vloeren

Focus op emissiearme vloeren

Concrelit wijzigt met ingang van 1 juli 2015 het assortiment.

Met het oog op de ontwikkelingen in de stallenbouw en de aanstaande strengere normen die in dat kader worden gehanteerd, heeft Concrelit besloten zich volledig te richten op de ontwikkeling, productie en levering van emissiearme vloersystemen. Dit betekent dat het assortiment met ingang van 1 juli 2015 wordt aangepast.

Profielvloeren
De Concrelit Profielvloeren C1, C3, C6, C7 en C10 vormen de basis van het assortiment. Inmiddels zijn er twee nieuwe systemen in ontwikkeling waarover we in de loop van 2015 verwachten te kunnen berichten.

Onderslagbalken
Deze maken onderdeel uit van het leveringsprogramma met emissiearme vloeren en zijn in combinatie met deze vloeren leverbaar.

Opstortvloeren
Deze worden al op projectbasis en op maat geproduceerd en geleverd.

Roostervloeren
De traditionele roostervloeren zoals plaatroosters, stroroosters en voergangroosters zijn niet langer 'uit voorraad' leverbaar en worden uitsluitend op projectbasis en op aanvraag geleverd.

Boxdekken
Prefab boxdekken en diepstrooiselboxen worden uitsluitend op projectbasis en op aanvraag geleverd in combinatie met emissiearme vloeren.

Meer informatie
Voor meer informatie over de assortiment wijzigingen kunt u contact opnemen met onze medewerkers, telefoon (0521) 51 49 22.

 
Button