Home  /  Nieuws  /  C6 ook in renovatiematen

VAN OUD NAAR NIEUW

"TRADITIONEEL GEBOUWD, EMISSIEARM verbouwd"


Alhoewel emissiearm bouwen voornamelijk geassocieerd wordt met nieuwbouw, kunnen traditionele stallen prima aangepast worden. Speciaal voor dat doel kan Concrelit Stalvloeren de Profielvloer C6 ook in renovatiematen produceren en leveren. Renovatievloeren zijn 20 mm smaller en de opleghoogte is 130 mm in plaats van de normale 160 mm. 

Inmiddels zijn de eerste aanvragen binnen en worden naar verwachting nog dit jaar de eerste traditioneel gebouwde stallen, emissiearm gemaakt. Met een factor van 7.0 past de vloer in elk geval bij de huidige tijd. 

"Eén van die keuzes is om de traditioneel gebouwde stal om te bouwen naar een emissiearme stal. Met onze Profielvloer C6 kunnen we daar mogelijk een bijdrage aan leveren. En dat doen we uiteraard graag". 

"Traditioneel gebouwd, emissiearm verbouwd". Met deze campagne gaat Concrelit binnenkort samen met haar partners aan de slag. "In deze onzekere tijden en bij de hedendaagse extreme situaties moeten veehouders de komende tijd veel keuzes maken", aldus Concrelit-directeur Henk Jan Röfekamp.

Concrelit werkt in Nederland samen met Raab Karcher die naast de vloeren nog meer producten in huis heeft om de stal weer eigentijds te maken. Neem daarvoor contact op met onze partner.

 
Button